پاورپوینت بررسی ارگونومی در منازل

برای امروز کاملترین فایل پاورپوینت بررسی ارگونومی در منازل را خدمتتان آماده کرده ایم.

پاورپوینت بررسی ارگونومی در منازل

پاورپوینت بررسی ارگونومی در منازل تنظیم شده در 35 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مشخصات فایل

تعداد صفحات 35
حجم 2/90 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی ارگونومی در منازل تنظیم شده در 35 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


برای طراحی نحوه چیدمان سطوح کار  توالی انجام کار در آشپزخانه معمولا به ترتیب زیر در نظر گرفته میشود:

1- ظرف شوئی 

2- سطح اصلی کار

3- سطح خوراک پز ( اجاق گاز) 

4- سایر سطوح

Ø      برای فرد راست دست توالی کار از دست چپ به راست است.

Ø     این توالی نمیباست بوسیله گنجه های بلند درها یا راهروها به هم بخورد.

Ø     ترکیب L  یا U  شکل نیز میتواند مناسب باشد.

Ø      یخچال یا سایر وسایل ذخیره و انبار مواد غذائی – ظرف شوئی و اجاق خوراک پزی ” مثلث انجام کار ” را تشکیل میدهند .اضلاع این مثلث نباید قطع شود به ویژه خط میان ظرف شوئی و اجاق خوراک پزی  که بیش از هر وسیله دیگر ی در آشپزخانه مورد استفاده قرار میگیرند.

Ø     اضلاع مثلث انجام کار

 گراند جان ( 1973 )- حداکثر محیط این مثلث را برای آشپزخانه های کوچک 7 متر و برای آشپزخانه های بزرگ 8 متر توصیه نموده است .

دپارتمان محیط 1972- حداقل و حداکثر آنرا 3600 و 6600 میلی متر  و فاصله میان ظرف شوئی و اجاق خوراک پزی را 1200 تا 1800 میلی متر تعیین نموده است


 

مسائل مورد بررسی در ارگونومی منازل


طراحی و چیدمان آشپزخانه

ابعاد

شکل

پنجره

کفپوش

دیوار ها

ارتفاع سطوح کار

فضای مناسب

طراحی و چیدمان حمام و دستشویی

ابعاد بهینه

فضای مناسب

 طراحی و چیدمان اتاق خواب

مساحت

تخت خواب

کمد

فضای مورد نیاز

اتاق خواب کودکان با دو تخت

اتاق خواب کودکان  با یک تخت

 طراحی و چیدمان هال و پذیرایی

ابعاد

وسایل

 طراحی و چیدمان اتاق کار

کار با کامپیوتر

نشستن بر روی صندلی


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

این فایل در دسته بندی تربیت بدنی قرار دارد